PRZYPINKI Producent | Plakietki Buttony Badziki Znaczki Buttony facebook przypinki.pl
przypinka przypinki przypinka przypinki
Twój koszyk jest pusty

lub np. wz1234

Poityka Prywatności Witryny www.Przypinki.pl

Administrator Danych Osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych w rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych jest
    Agencja Reklamowa SPOKO - Cezary Bera
    ul. Migdalowa 12
    61-612 Poznań
    NIP: 777-130-43-80
    REGON: 631193861 zwany dale Administratorem.

Dane osobowe

  1. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane przez Administratora:
    • zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych
    • zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności
    • w zakresie i celu niezbędnym do realizacji Zamówienia przygotowywnageo lub złożonego przez Użytkownika
  2. Dane Osobowe Użytkowników są przechowywane na zabezpieczonych serwerach i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  3. Dane osobowe zamawiających pozyskiwane za pośrednictwem Witryny są przeznaczone do użytku wewnętrznego Agencji Reklamowej SPOKO i nie zostaną przekazane innym podmiotom trzecim, za wyjątkiem:
    • podmiotów realizujących dostawę do Użytkownika
    • podmiotów i organów upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  4. Zamawiający dysponują prawem wglądu i wnoszenia poprawek do ich danych osobowych oraz do wyrażenia sprzeciwu co do ich przetwarzana i żądania zaprzestania ich przetwarzania w ogóle (tzw. bycie zapomnianym), co jednak wiązać się może z niemożliwością realizacji złożonego zamówienia.
  5. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych nam danych, nasza Witryna jest zabezpieczona bezpiecznym protokołem szyfrowania komunikacji (SSL) dla zapewnienia należytej ochrony prawa do prywatności.
    Wszystkie Dane Osobowe przekazywane nam za pośrednictwem formularzy na naszej Witrynie traktujemy jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.
  6. Dane Osobowe przetwarzają osoby lub podmioty wyłącznie upoważnione przez Administratora.
  7. Użytkownik posiadający Konto na naszej Witrynie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, realizowane przez niego zamówienia.
  8. Użytkownik lub inna osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu swoich do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  9. Użytkownik może wycofać zgodę na przetwarzanie danych Użytkownika i żądać usunięcia danych osobowych (tzw. zapomnienie danych).
  10. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych Użytkownika po cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  11. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod linkiem kontakt.

Pliki coockies

  1. Witryna przypinki.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Witryna przypinki.pl zamieszcza na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies.
  4. Witryna przypinki.pl wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
    • dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę;
    • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;
    • możliwości logowania do serwisu;
    • utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.
  5. Witryna przypinki.pl stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  7. Zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Witryny przypinki.pl.
  8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.
  9. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Skargi

  1. Użytkownik ma możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Urząd Ochrony Danych Osobowych.

Ostatnio dodane

Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Ramole rajd rowerowy wycieczka rowerowa Przygoda z Nysa Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony jestem przedszkolakiem przedszkolak przedszkole lesne duszki jestem sredniakiem Jestem sredniakiem Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony jestem przedszkolakiem przedszkolak przedszkole lesne duszki pasowanie na przedszkolaka krasnal skrzat pasowanie na sredniaka Pasowanie na sredniaka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony trzy magiczne slowa Polska Prosze Dziekuje Przepraszam Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Przedszkole Zielony Zakatek w Plewiskach Plewiska  Jestem samodzielny Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Bieg Nocny 2019 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony elfy przedszkole przedszkolaki rozpoczecie roku szkolnego Pasowanie na sredniaka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony bieg przelajowy las jesien sport biegi zawody maraton 20 pazdziernika 2019 r. V Bieg Budkowicki Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Krakow Szkoly Reja Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony XXI Powiatowe Konfrontacje Malych Form Teatralnych Wagrowiec
 15-16.11.2019 r. Ognisko Pracy Pozaszkolnej teatr maski maska Kurtyna 2019 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony - Hotel Sevilla bal sylwestrowy zabawa impreza taniec Sylwester 2019/2020 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony - Hotel Sevilla Gold bal sylwestrowy zabawa impreza taniec Sylwester 2019/2020 Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony szkola podstawowa nr 1 w Pawlowicach 20 lat minelo... spotkanie po latach I spotkanie klasowe Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony motyle motylki Pasowanie na starszaka Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony jesien lisc klonowy& Belczyna&  Powitanie jesieni Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony folklor Szydlow 2019 Przypinki Producent Przypinka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Parafia sw. Jadwigi Krolowej w Poznaniu parafia sw. Jadwigi Krolowej Poznan Umultowo 18. urodziny scholi Baranki Boze Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony poswiecenie nowego samochodu ochotnicza straz pozarna OSP Czerwionka Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony pasowanie biret& Szkola Podstawowa nr 67 im. Jacka Kuronia w Poznaniu Pasowanie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony akrobatyka Uczniowski klub sportowy  Iskra Przypinki Producent Przypinka Plakietki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony stay young and love math 30 lat po maturze Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony biret jubileusz SPOTKANIE KLASOWE SZKOLY PODSTAWOWEJ W CHODKOWIE WIELKIM& & KLASA 1970-1978& & & PO 41 LATACH 18 PAZDZIERNIKA 2019 Spotkanie klasowe Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zjazd rodznny spotkanie rodzinne drzewo genealogiczne Rybnik Zjazd rodziny Stajer Przypinki Producent Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony & Szkola Podstawowa im.Swietego Jana Pawla II wLubniu Pasowanie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Wagrowiec Jestem z powiatu wagrowieckiego Przypinki Pile Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Pila 2019 iskra 
szkola tanca iskra przy mlodziezowym domu kultury iskra pila dzieci 
dziecko taniec sport pokaz  Miedzywojewodzki Turniej Akrobatyki Sportowej w Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony i skokow na trampolinie skoki na trampolinie turniej sportowy klub sportowy Iskra Turniej akrobatyki sportowej Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony & SP2 Swiebodzin 2019/2020 Jestem pierwszoklasista Przypinki Producent Przypinka