PRZYPINKI Producent | Plakietki Buttony Badziki Znaczki Buttony facebook przypinki.pl
przypinka przypinki przypinka przypinki
Twój koszyk jest pusty

lub np. wz1234

Poityka Prywatności Witryny www.Przypinki.pl

Administrator Danych Osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych w rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych jest
    Agencja Reklamowa SPOKO - Cezary Bera
    ul. Migdalowa 12
    61-612 Poznań
    NIP: 777-130-43-80
    REGON: 631193861 zwany dale Administratorem.

Dane osobowe

  1. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane przez Administratora:
    • zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych
    • zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności
    • w zakresie i celu niezbędnym do realizacji Zamówienia przygotowywnageo lub złożonego przez Użytkownika
  2. Dane Osobowe Użytkowników są przechowywane na zabezpieczonych serwerach i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  3. Dane osobowe zamawiających pozyskiwane za pośrednictwem Witryny są przeznaczone do użytku wewnętrznego Agencji Reklamowej SPOKO i nie zostaną przekazane innym podmiotom trzecim, za wyjątkiem:
    • podmiotów realizujących dostawę do Użytkownika
    • podmiotów i organów upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  4. Zamawiający dysponują prawem wglądu i wnoszenia poprawek do ich danych osobowych oraz do wyrażenia sprzeciwu co do ich przetwarzana i żądania zaprzestania ich przetwarzania w ogóle (tzw. bycie zapomnianym), co jednak wiązać się może z niemożliwością realizacji złożonego zamówienia.
  5. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych nam danych, nasza Witryna jest zabezpieczona bezpiecznym protokołem szyfrowania komunikacji (SSL) dla zapewnienia należytej ochrony prawa do prywatności.
    Wszystkie Dane Osobowe przekazywane nam za pośrednictwem formularzy na naszej Witrynie traktujemy jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.
  6. Dane Osobowe przetwarzają osoby lub podmioty wyłącznie upoważnione przez Administratora.
  7. Użytkownik posiadający Konto na naszej Witrynie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, realizowane przez niego zamówienia.
  8. Użytkownik lub inna osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu swoich do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  9. Użytkownik może wycofać zgodę na przetwarzanie danych Użytkownika i żądać usunięcia danych osobowych (tzw. zapomnienie danych).
  10. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych Użytkownika po cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  11. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod linkiem kontakt.

Pliki coockies

  1. Witryna przypinki.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Witryna przypinki.pl zamieszcza na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies.
  4. Witryna przypinki.pl wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
    • dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę;
    • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;
    • możliwości logowania do serwisu;
    • utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.
  5. Witryna przypinki.pl stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  7. Zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Witryny przypinki.pl.
  8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.
  9. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Skargi

  1. Użytkownik ma możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Urząd Ochrony Danych Osobowych.

Ostatnio dodane

Swiatowej Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  80. rocznica wybuchu II Wojny Marciszowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Kolo Lowieckie Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony MALA FATRA& gory pttk Kolo Turystyki Gorskiej nr 21 KTG OPOLE& 12.09 – 15.09.2019r MALA FATRA Przypinki Producent Przypinka Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  20 lat po maturze Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony urodziny kieliszek wino + 50 team Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony wehikul czasu pss 2019 Rajd szkolny Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony santander bank region 3 splyw kajakowy bank& rz. Paklica (Lubrza-Goscikowo) Region 3 Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony staroscina swiadkowa slub wesele kwiaty ludowe lowicz&  Staroscina Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Starosta, slub, wesele, ludowe, swiadek Starosta Przypinki Producent Przypinka Plakietki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony pies& Wolontariusze na Psim Szlaku Na pism szlaku Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony rajd rowerowy cyklisci rower& & stowarzyszenie cyklistow Grodzisk XIX Rajd Rowerowy Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony biret absolwent Szkoly Podstawowej w Brzozowicy Duzej Brzozowica Duza biret absolwent I zjazd absolwentow Przypinki Producent Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Wroclaw& Konsulat Generalny Niemiec we Wroclawiu Niemcy Krasnale Przypinki Producent Przypinka Plakietki Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony folk lowicz ludowe Kolo Gospodyn Wiejskich w Kobylinie Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony jestem w team autyzm Polska na niebiesko Fundacja JIM Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  gasnica straz pozarna ogien Grupa gasnicza Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony LITURGICZNEJ SLUZBY OLTARZA totus tuus& GORA SW. ANNY 2019&  DIECEZJALNA PIELGRZYMKA Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony DOZYNKI GMINNE
   SZUMOWO slonecznik&  Dozynki Gminne Szumowo Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Podziekowania i Zyczenia Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Ustka orzel rezerwa Marynarka Wojenna R.P. Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony III Zjazd
    Rodzinny Stefaniakow, Krzyzostanow, Ryzlakow& Aleksandria III Zjazd Rodzinny Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony DOZYNKI GMINNE& LEKNO, 01.09.2019 r. Dozynki Gminne Lekno Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Dozynki Parafialno-Gminne& Moszczenica 08.09.2019
 r. Dozynki Parafialno-Gminne Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Bal Debiutantow Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Zjazd rodzinny& Rodzina Karapkow Zjazd rodzinny Przypinki Producent Przypinka Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Muzeum Twierdzy Kostrzyn& XX Dni Twierdzy&  XX Dni Twierdzy Kostrzyn Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Polski Zwiazek Wedkarski 70 lat Jubileusz PZW Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Szkola Chorazych Wojsk Ochrony Pogranicza&  Spotkanie Absolwentow Przypinki Producent Przypinka