PRZYPINKI Producent | Plakietki Buttony Badziki Znaczki Buttony facebook przypinki.pl
przypinka przypinki przypinka przypinki
Twój koszyk jest pusty

lub np. wz1234

Poityka Prywatności Witryny www.Przypinki.pl

Administrator Danych Osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych w rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych jest
    Agencja Reklamowa SPOKO - Cezary Bera
    ul. Migdalowa 12
    61-612 Poznań
    NIP: 777-130-43-80
    REGON: 631193861 zwany dale Administratorem.

Dane osobowe

  1. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane przez Administratora:
    • zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych
    • zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności
    • w zakresie i celu niezbędnym do realizacji Zamówienia przygotowywnageo lub złożonego przez Użytkownika
  2. Dane Osobowe Użytkowników są przechowywane na zabezpieczonych serwerach i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  3. Dane osobowe zamawiających pozyskiwane za pośrednictwem Witryny są przeznaczone do użytku wewnętrznego Agencji Reklamowej SPOKO i nie zostaną przekazane innym podmiotom trzecim, za wyjątkiem:
    • podmiotów realizujących dostawę do Użytkownika
    • podmiotów i organów upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  4. Zamawiający dysponują prawem wglądu i wnoszenia poprawek do ich danych osobowych oraz do wyrażenia sprzeciwu co do ich przetwarzana i żądania zaprzestania ich przetwarzania w ogóle (tzw. bycie zapomnianym), co jednak wiązać się może z niemożliwością realizacji złożonego zamówienia.
  5. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych nam danych, nasza Witryna jest zabezpieczona bezpiecznym protokołem szyfrowania komunikacji (SSL) dla zapewnienia należytej ochrony prawa do prywatności.
    Wszystkie Dane Osobowe przekazywane nam za pośrednictwem formularzy na naszej Witrynie traktujemy jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.
  6. Dane Osobowe przetwarzają osoby lub podmioty wyłącznie upoważnione przez Administratora.
  7. Użytkownik posiadający Konto na naszej Witrynie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, realizowane przez niego zamówienia.
  8. Użytkownik lub inna osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu swoich do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  9. Użytkownik może wycofać zgodę na przetwarzanie danych Użytkownika i żądać usunięcia danych osobowych (tzw. zapomnienie danych).
  10. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych Użytkownika po cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  11. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod linkiem kontakt.

Pliki coockies

  1. Witryna przypinki.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Witryna przypinki.pl zamieszcza na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies.
  4. Witryna przypinki.pl wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
    • dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę;
    • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;
    • możliwości logowania do serwisu;
    • utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.
  5. Witryna przypinki.pl stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  7. Zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Witryny przypinki.pl.
  8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.
  9. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Skargi

  1. Użytkownik ma możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Urząd Ochrony Danych Osobowych.

Ostatnio dodane

Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Nie kazdy bladzi, kto wedruje Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony liga ochrony przyrody w kielcach Jestem Przyjacielem Przyrody Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony przedszkole szkola podstawowa Rada Rodzicow Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony rajd gorski pttk nysa tryton - IX etap - Paczkow - Glucholazy Glowny Szlak Sudecki Przypinki Producent Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony technik agrobiznesu studniowka krowa Studniowka - Technik agrobiznesu Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Stronie Sl. Klub Sportowy Krysztal Stronie Slaskie pilka nozna druzyna zawody KS Krysztal Przypinki Producent Przypinka mechanics Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony studniowka bal studniowkowy zabawa impreza taniec bal maturalny mechanik samolotowy smiglo samoloty Trust me, I`m an aircraft Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Sowki Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Jezyki Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Misie Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Pszczolki Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Liski Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Tygryski Przedszkole w Baranowie Przypinki Producent Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy Sztab Bulkowo 28 Final WOSP Bulkowo Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zabawa sylwestrowa zabawa andrzejkowa bal sylwestrowy Sylwester 2019/2020 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony dentysta zab zabek zeby zabki zaklad stomatologiczny uslugi stomatologiczne stomatolog Higienistka stomatologiczna Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony dentysta zab zabek zeby zabki zaklad stomatologiczny uslugi stomatologiczne stomatolog Asystent stomatologiczny Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony dentysta zab zabek zeby zabki zaklad stomatologiczny uslugi stomatologiczne stomatolog Asystentka stomatologiczna Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony dyzurna sowek sowa sowki sowy dyzurny przedszkola Dyzurny Przypinki Producent Przypinka Plakietki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Oddzial Nysa Swiat Gor Zakonczenie sezonu PTTK Nysa Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony studniowka zabawa impreza taniec bal maturalny bal studniowkowy profil lotniczy  Lotnicy leca do rana Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Swietokrzyskie wloczegi Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony 2020 ZSCKR Sichow Duzy Studniowka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zabawa impreza taniec zaufaj mi, jestem z ekonomista jestem ekonomista Studniowka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zabawa impreza taniec zaufaj mi, jestem z ekonomista jestem ekonomista Studniowka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Betlejemskie Swiatlo Pokoju 2019 Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony VIII etap PTTK Nysa Glowny Szlak Sudecki Przypinki Producent Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony spotkanie wigilijne spotkanie oplatkowe Wesola Gwiazdka Plywakow 2019 Przypinki