facebook przypinki.pl
przypinka przypinki przypinka przypinki
Twój koszyk jest pusty

lub np. wz1234

Poityka Prywatności Witryny www.Przypinki.pl

Administrator Danych Osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych w rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych jest
    Agencja Reklamowa SPOKO - Cezary Bera
    ul. Migdalowa 12
    61-612 Poznań
    NIP: 777-130-43-80
    REGON: 631193861 zwany dale Administratorem.

Dane osobowe

  1. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane przez Administratora:
    • zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych
    • zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności
    • w zakresie i celu niezbędnym do realizacji Zamówienia przygotowywnageo lub złożonego przez Użytkownika
  2. Dane Osobowe Użytkowników są przechowywane na zabezpieczonych serwerach i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  3. Dane osobowe zamawiających pozyskiwane za pośrednictwem Witryny są przeznaczone do użytku wewnętrznego Agencji Reklamowej SPOKO i nie zostaną przekazane innym podmiotom trzecim, za wyjątkiem:
    • podmiotów realizujących dostawę do Użytkownika
    • podmiotów i organów upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  4. Zamawiający dysponują prawem wglądu i wnoszenia poprawek do ich danych osobowych oraz do wyrażenia sprzeciwu co do ich przetwarzana i żądania zaprzestania ich przetwarzania w ogóle (tzw. bycie zapomnianym), co jednak wiązać się może z niemożliwością realizacji złożonego zamówienia.
  5. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych nam danych, nasza Witryna jest zabezpieczona bezpiecznym protokołem szyfrowania komunikacji (SSL) dla zapewnienia należytej ochrony prawa do prywatności.
    Wszystkie Dane Osobowe przekazywane nam za pośrednictwem formularzy na naszej Witrynie traktujemy jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.
  6. Dane Osobowe przetwarzają osoby lub podmioty wyłącznie upoważnione przez Administratora.
  7. Użytkownik posiadający Konto na naszej Witrynie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, realizowane przez niego zamówienia.
  8. Użytkownik lub inna osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu swoich do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  9. Użytkownik może wycofać zgodę na przetwarzanie danych Użytkownika i żądać usunięcia danych osobowych (tzw. zapomnienie danych).
  10. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych Użytkownika po cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  11. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod linkiem kontakt.

Pliki coockies

  1. Witryna przypinki.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Witryna przypinki.pl zamieszcza na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies.
  4. Witryna przypinki.pl wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
    • dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę;
    • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;
    • możliwości logowania do serwisu;
    • utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.
  5. Witryna przypinki.pl stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  7. Zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Witryny przypinki.pl.
  8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.
  9. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Skargi

  1. Użytkownik ma możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Urząd Ochrony Danych Osobowych.

Ostatnio dodane

III Rajd Turystyczno-Historyczny na Przysłop Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony II Rajd Turystyczno-Historyczny na Przysłop Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony I Rajd Turystyczno-Historyczny na Przysłop Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Przedszkole nr 117 w Poznaniu Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Mamusiu to ciebie kochałem pierwszą Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Protest Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  V edycja Głównego Szlaku Sudeckiego Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Kutna Hora Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony IV Rajd Turystyczno – Historyczny na Przysłop Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Nadanie imienia szkole w Klonowej Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony 4 Bal Akademii Piłkarskiej  Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Starościna Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Super user Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony OSP Kiczory Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony 50 rocznica ślubu Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Morsy Kalisz Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Gra Miejska Poznań Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony XVII Bal Piknikowy Policjanta Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Łaziki Dziembowo Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony IX Mistrzostwa Strzeleckie Policjantów Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony OSP Bełk Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Dzień Dziecka 2019 Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Studniówka - Technikum nr 6 w Krośnie Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Bal Gimnazjalny Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Bal Seniora Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony IV Mistrzostwa Polski Policji w Żeglarstwie Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony IX Spływ kajakowy rzeką Obrą Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Wzorowy Uczeń Przypinki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony