PRZYPINKI Producent | Plakietki Buttony Badziki Znaczki Buttony facebook przypinki.pl
przypinka przypinki przypinka przypinki
Twój koszyk jest pusty

lub np. wz1234

Poityka Prywatności Witryny www.Przypinki.pl

Administrator Danych Osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych w rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych jest
    Agencja Reklamowa SPOKO - Cezary Bera
    ul. Migdalowa 12
    61-612 Poznań
    NIP: 777-130-43-80
    REGON: 631193861 zwany dale Administratorem.

Dane osobowe

  1. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane przez Administratora:
    • zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych
    • zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności
    • w zakresie i celu niezbędnym do realizacji Zamówienia przygotowywnageo lub złożonego przez Użytkownika
  2. Dane Osobowe Użytkowników są przechowywane na zabezpieczonych serwerach i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  3. Dane osobowe zamawiających pozyskiwane za pośrednictwem Witryny są przeznaczone do użytku wewnętrznego Agencji Reklamowej SPOKO i nie zostaną przekazane innym podmiotom trzecim, za wyjątkiem:
    • podmiotów realizujących dostawę do Użytkownika
    • podmiotów i organów upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  4. Zamawiający dysponują prawem wglądu i wnoszenia poprawek do ich danych osobowych oraz do wyrażenia sprzeciwu co do ich przetwarzana i żądania zaprzestania ich przetwarzania w ogóle (tzw. bycie zapomnianym), co jednak wiązać się może z niemożliwością realizacji złożonego zamówienia.
  5. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych nam danych, nasza Witryna jest zabezpieczona bezpiecznym protokołem szyfrowania komunikacji (SSL) dla zapewnienia należytej ochrony prawa do prywatności.
    Wszystkie Dane Osobowe przekazywane nam za pośrednictwem formularzy na naszej Witrynie traktujemy jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.
  6. Dane Osobowe przetwarzają osoby lub podmioty wyłącznie upoważnione przez Administratora.
  7. Użytkownik posiadający Konto na naszej Witrynie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, realizowane przez niego zamówienia.
  8. Użytkownik lub inna osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu swoich do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  9. Użytkownik może wycofać zgodę na przetwarzanie danych Użytkownika i żądać usunięcia danych osobowych (tzw. zapomnienie danych).
  10. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych Użytkownika po cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  11. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod linkiem kontakt.

Pliki coockies

  1. Witryna przypinki.pl zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Witryna przypinki.pl zamieszcza na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies.
  4. Witryna przypinki.pl wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
    • dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę;
    • przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;
    • możliwości logowania do serwisu;
    • utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu.
  5. Witryna przypinki.pl stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.
  6. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  7. Zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji Witryny przypinki.pl.
  8. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.
  9. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Skargi

  1. Użytkownik ma możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Urząd Ochrony Danych Osobowych.

Ostatnio dodane

Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  Kolonie 2019 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Rajd Imienia Swiatoslawa Zuka Oddzial PTTK w Chodziezy oraz Chodzieski Dom Kultury Zuk 2019 Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony wieczor panienski folk przyszla panna mloda zabawa impreza Najpiekniejsza Panna Mloda Przypinki Producent Kozlowieckiego Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony serce bez granic  Fundacja im. ks. kardynala A. Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Ciechanowiec 2019 Marsz Godnosci Osob Niepelnosprawnych Przypinki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Polska Poland Przypinki Producent Przypinka Plakietki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zajac zajaczek&  Pozegnanie Zlobka Przypinki Producent Przypinka w Krosinku Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony lowicz ludowe przypinki Kolo Gospodyn Wiejskich w Krosinku& &  50 lat Kola Gospodyn Wiejskich Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony piknik bal impreza Policja Swidnica grill woda kolo ratunkowe jezioro Piknik Policjanta - Swidnica 2019 Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Biwak harcerski w Donimierzu Biwak Szczepu Luzino Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony rolki wrotki Roller skates Przypinki Producent Przypinka Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony pod patronatem Burmistrza Grodziska Wielkopolskiego Grodzisk Wielkopolski Grodziskie Stowarzyszenie Cyklistow XIX Rajd Rowerowy Przypinki Producent Las Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony 20 lat Herbu Flagi i Pieczeci Gminy Suchy Las 20 lat Herbu Gminy Suchy Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony rajd pieszy Rajd Ekosowy Puszcza Zielonka  Na chwale lasu! Przypinki Producent Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Enter Festiwal 2019 festiwal muzyczny Enter Enea Festival 2019 Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony oboz survivalowy oboz przetrwania  Brzednia 2019 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony ukonczenie przedszkola zakonczenie roku pingwin Przedszkole krecik Przypinki Producent Przypinka Okregu Wroclawskiego Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony  XXII Okregowy Zjazd Delegatow PZL Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Szkola Podstawowa nr 6 w Toruniu Bal Osmoklasisty Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony empatia przypinka medal dlon dlonie Empatia Przypinki Producent Przypinka Plakietki Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony wymiana miedzynarodowa przyjazn miedzynarodowa Przedszkole nr Promyczek Jestesmy dobrymi przyjaciolmi Przypinki Producent Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony absolwent przedszkola zakonczenie roku szkolnego koniec przedszkola Przedszkole Niepubliczne Magiczny Domek Absolwent 2019 Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zakonczenie roku szkolnego absolwent szkoly absolwentka szkoly dzieci dziecko biret koniec szkoly Absolwent 2019 Przypinki Producent Przypinka Przypinki Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Rajd Rowerowy  Kolo w Kolo Wegliniec 2019 Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony bal osmych klas Bal osmoklasisty Przypinki Producent Przypinka Producent Przypinka Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony Zjazd rodzinny drzewo genealogiczne rodzina  I Zjazd Rodziny Sosinskich Przypinki Plakietki Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony zakonczenie roku szkolnego ukonczenia przedszkola przedszkole bajeczka bajki bajka smok dzieci ksiazki ksiazka czary Ukonczenia przedszkola Przypinki Producent Przypinka Badge Buttony Badziki Znaczki na agrafce Butony wycieczka rajd gorski KTG Opole nr 21 Pieniny Przypinki Producent Przypinka Plakietki